Partner worden?

Denk je erover na om plasticvrije verzorgingsproducten te verkopen in jouw winkel? Blokzeep groeit snel en er is veel vraag naar verkooppunten van onze producten.

Lijkt het jou leuk om Blokzeep producten te verkopen? Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel je ons liever zelf? Dat mag altijd! Bel gerust naar +3185 04 70 274.

Waarom Blokzeep verkopen?

Blokzeep_shampoo_bar_Voordelen
 • Exclusiviteit voor jou t.o.v. vergelijkbare winkels in jouw buurt
 • Persoonlijk contact met ons team en korte lijntjes zodat je met al je vragen snel bij ons terecht kunt
 • Een herhaalproduct in de winkel waarvoor de klant blijft terugkomen
 • Een handige Partner Portal waarin je dag & nacht kunt bestellen
 • Snelle levering van 1-2 werkdagen

Contactformulier

  * verplicht veld

  Over Blokzeep

  Blokzeep is opgericht met het doel om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om voor een plasticvrij alternatief voor de Badkamer te gaan.

  Hierbij vinden we het niet alleen belangrijk dat onze producten duurzaam & natuurlijk zijn, maar ook vooral dat ze jou een ultiem genietmoment bezorgen in de badkamer. Want als je niet geniet van een duurzaam product, dan is het sowieso geen blijvertje!

  Daarom vind je bij ons een ruim assortiment van plasticvrije en natuurlijke verzorgingsproducten met een frisse uitstraling en die heerlijk ruiken.

  Bij Blokzeep zeggen we graag: Duurzaamheid is een cadeau dat je doorgeeft. Zo vind je altijd een product dat ideaal is als cadeautje, voor jezelf of voor een ander!

  Shampoo bars van Blokzeep